Reiseblogg fra Travellerspoint

E-BREV FRA SELVE REISEN

Skal prove aa dele innleggene opp etter land, Se: Kategori, Syria osv.

18.01.2010 "REISEN ER I GANG"

En reise starter med planleggingen, men alvoret kommer når jobben er sagt opp, andre mennesker bor i leiligheten din, posten åpnes av andre mennesker, bilen er satt på vinterlagring, du ønsker folk god sommer, du har svidd av nærmere 15000,- på visum, reisebøker, klær, utstyr, forsikringer, kart ol., og ikke minst flyet er bestilt.

Jeg begynner virkelig å kjenne i kroppen at jeg skal ut å se nye horisonter. Neste søndag (24.01.10) flyr jeg til Heathrow og derfra videre til Damascus, hvor jeg blir tatt i mot av Syriske Couch-Surfere. Hodet kobler ikke ut på puta om kvelden lenger. Reisen er i gang...

20.01.10 DE STORE LINJENE

Da har jeg lagt ut reise-skissa slik den ser ut her hjemme i Norge.
Sett bort i fra starten er ikke reisen styrt på tid. Etter hvert som reisen går sin gang og tilgangen på nettet er tilstede håper jeg å kunne oppdatere reiseruta reaktivt.

Så får vi se da, hva som skjer....

Skrevet av Hilmann 11:15 Arkivert i Norge

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Sorry Hans, this is just a test comment.

fra eric Daams

Hei HK, gleder meg til å høre erfaringene dine med Couch-Surfing. Bare det å ha hatt kontakt med noen på forhånd må gjøre det veldig mye enklere å komme til enkelte av de mer eksotiske reisemålene underveis. Håper du greier å reise sakte nok til å oppleve noen av stedene fra innsiden...

fra Skaufanten

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn